The Designer's Guide Community
Forum
Welcome, Guest. Please Login or Register. Please follow the Forum guidelines.
Aug 18th, 2019, 11:22pm
Pages: 1
Send Topic Print
debug Ultrasim slowness (Read 3739 times)
richard88
Community Member
***
Offline



Posts: 37

debug Ultrasim slowness
Oct 14th, 2006, 1:14pm
 
Hi,
 I have two almost identical circuits (a switching regulator), the main diff is that I move the eprom cells at one level higher hier in circuit A, for the ease of accessing the eprom cells. However, doing so, and running with Ultrasim, I couldn't make the circuit A to work but circuit B work though the results is not as accurate, found out that one schmitt trigger not function, increase the accuracy, speed=4 for that schmitt trigger, it work. For comparison, I also make speed=4 for schmitt trigger in the original circuit B, both results come out good, but circuit A takes like 3-4 times longer than B !
 My question : to debug this issue, is there something in the log file I should be looking such as the number of partitioning or number of analog devices to make such significant diff in sim timing ? Has anyone come across this, making a small change and causing big timing difference ?

Thanks !
Richard
Back to top
 
 
View Profile   IP Logged
Pages: 1
Send Topic Print
Copyright 2002-2019 Designer’s Guide Consulting, Inc. Designer’s Guide® is a registered trademark of Designer’s Guide Consulting, Inc. All rights reserved. Send comments or questions to editor@designers-guide.org. Consider submitting a paper or model.